Unieke samenwerking tussen ACSI, RCN Vakantieparken en Decathlon
Indien u deze mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.
ACSI - Dan sta je goed!
20 juni 2017
Persbericht
Wedden dat kamperen leuk is?
ANDELST - Kamperen is betaalbaar, geeft vrijheid, brengt avontuur en is de perfecte stressdetox. Alleen weet nog niet iedereen dat. Daarom zorgt Start2Camp ervoor dat geïnteresseerde, beginnende kampeerders het gratis kunnen ervaren. Dit initiatief, tot stand gekomen door de unieke samenwerking tussen campingspecialist ACSI, Decathlon en RCN Vakantieparken, helpt nieuwe kampeerders op weg. Zij kunnen gratis een tent inclusief complete kampeeruitrusting lenen én eventueel een weekje kosteloos overnachten op een vakantiepark.

Het doel van Start2Camp is om mensen op een laagdrempelige manier te enthousiasmeren om te gaan kamperen. De initiatiefnemers willen het kamperen van nu promoten; het onthaasten en het samen zijn in de buitenlucht mét het nodige comfort. Start2Camp neemt de eventuele drempels weg en inspireert en informeert kampeerders middels een blog en een magazine.

Op Start2Camp.nl kan de nieuwe kampeerder kiezen voor het gratis lenen van de tent en kampeeruitrusting van Decathlon of voor de tent in combinatie met een verblijf (1 week) op een geselecteerde camping in Nederland of Frankrijk van RCN Vakantieparken. Als tegenprestatie worden alleen de ervaringen van de nieuwbakken kampeerders verlangd. Meer informatie is te vinden op Start2Camp.nl.

***EINDE PERSBERICHT***

Campingspecialist ACSI is sinds 1965 Europawijd actief op het gebied van het verschaffen van campinginformatie. Het Nederlandse bedrijf geeft campinggidsen, magazines, websites en apps uit die kampeerders van informatie voorzien. Hiervoor gaan jaarlijks meer dan 330 inspecteursechtparen op pad om 10.000 campings te inspecteren. Kijk voor meer informatie op: www.acsi.eu.

RCN Vakantieparken beschikt over zeventien unieke vakantieparken in Nederland en Frankrijk. Jaarlijks genieten zo'n 200.000 gasten van een verblijf op een van deze parken. Elk park heeft zijn eigen karakter, een unieke ligging en ruime kampeermogelijkheden. Voor meer informatie, zie www.rcn.nl.

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportkleding, sportmaterialen, sportschoenen en andere sportartikelen zorgt Decathlon ervoor dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen. Voor meer informatie, zie www.decathlon.nl.


Uitsluitend voor de redactie, niet voor publicatie:
Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Communicatie van ACSI, tel: 0488-452055, e-mail: pers@acsi.eu 
Beeldmateriaal: http://beeldbank.acsi.eu (met inbegrip van hoge resolutie).